Foutmelding

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (regel 1374 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\includes\bootstrap.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\includes\common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\includes\menu.inc).

Lagerhuisdebat Therapietrouw georganiseerd door IVM en Nefarma

Op dinsdag 8 april werd een Lagerhuisdebat over therapietrouw gehouden in Utrecht.

Dit debat werd georganiseerd door het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) en Nefarma. Zij willen met het debat de discussie over het thema therapietrouw een nieuwe impuls geven, met name als het gaat om nieuwe medicatie. Daarnaast willen ze partijen uit het zorgveld bewegen om met initiatieven te komen die therapietrouw structureel verbeteren. Aan het debat namen ook patiëntenorganisatie NPCF, apothekersvereniging KNMP en bijwerkingencentrum Lareb deel.

 

Voor een samenvatting van de uitkomsten van dit Lagerhuisdebat, zie "Therapietrouw bereik je alleen als zorgteam samen" (IVM, 9 april 2014).