Foutmelding

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (regel 1374 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\includes\bootstrap.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\includes\common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\includes\menu.inc).

Folder 'Therapietrouw' uitgebracht door Nefarma

Therapietrouw - Een zaak om samen de schouders onder te zetten

 

De folder 'Therapietrouw', uitgebracht door Nefarma en te downloaden vanaf diens website, presenteert elf voorbeelden van projecten om de therapietrouw te bevorderen. Het initiatief voor deze projecten is veelal genomen door farmaceutische bedrijven, die grote waarde hechten aan een goed gebruik van hun geneesmiddelen.

 

De aanleiding voor het ontwikkelen van deze folder was het ZonMw-congres Goed Gebruik Geneesmiddelen op 3 april in Utrecht. In de workshop 'Therapietrouw: lessons learned van succesvolle projecten', die in de ochtend op het programma stond, werden drie van deze projecten uitgelicht.