Foutmelding

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (regel 1374 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\includes\bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in book_prev() (regel 775 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\modules\book\book.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\includes\common.inc).

Voorzorgsmaatregelen

Informeren over voorzorgsmaatregelen (algemeen/apotheek)

Ongeveer een kwart van de patiënten krijgt geen informatie in de apotheek over voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van hun geneesmiddel. Deze informatie kan bijvoorbeeld bestaan uit de waarschuwing op te passen met alcohol, autorijden of de combinatie met een ander geneesmiddel. Aan de andere kant zeggen vier op de tien mensen die voorlichting wel te krijgen. Tussen 2006 en 2008 is het percentage mensen dat zegt altijd voorlichting te krijgen met 6 procent gedaald.

Bron(nen)