Foutmelding

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (regel 1374 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\includes\bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in book_prev() (regel 775 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\modules\book\book.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\includes\common.inc).

Inname

Informeren naar inname geneesmiddel (apotheek)

Apotheekmedewerkers vragen niet vaak aan patiënten met een chronische aandoening of het lukt om de geneesmiddelen volgens voorschrift in te nemen: acht op de tien patiënten krijgt deze vraag nooit voorgelegd. Hierbij moet opgemerkt worden dat deze vraag gesteld is aan alle mensen die herhaalmedicatie hebben opgehaald in de apotheek, ook aan mensen die de middelen al langer gebruiken en van wie  de apotheker kan zien dat de herhaalmedicatie op tijd wordt opgehaald. Als patiënten aangeven dat ze moeite hebben met het op de juiste wijze innemen van hun geneesmiddel, denken apotheekmedewerkers bij tien procent van hen mee over een oplossing.

Bron(nen)