Foutmelding

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (regel 1374 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\includes\bootstrap.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6595 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\includes\common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in book_prev() (regel 775 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\modules\book\book.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van C:\webroot\therapietrouwmonitor.nl\includes\common.inc).

Bijwerkingen

Informeren naar bijwerkingen (algemeen/apotheek)

Deze grafiek is gebaseerd op een algemene groep patiënten binnen de apotheek. Doorklikken naar andere zorgverleners en/of specifieke aandoeningen kan in het menu links.

Apotheekmedewerkers vragen zelden aan patiënten met een chronische aandoening of  ze last hebben van bijwerkingen van hun geneesmiddel: bijna negen op de tien patiënten zeggen deze vraag nooit te krijgen. Hierbij moet opgemerkt worden dat deze vraag gesteld is aan alle mensen die herhaalmedicatie hebben opgehaald in de apotheek, ook aan mensen die de middelen al langer gebruiken en waarvoor de apotheek wellicht al weet of er al dan niet bijwerkingen zijn. Dit betekent dat het percentage ‘nooit’ daardoor aan de hoge kant ligt. Als er bijwerkingen optreden, wordt er – aldus de patiënten – in drie van de tien gevallen meegedacht met de patiënt.

Bron(nen)